top of page

dakreiniging of ontmossing nodig in

Ath

DAN BENT U OP HET JUISTE ADRES !

Welkom bij

Unknown-3.png

Expert in het reinigen en ontmossen van daken IN

Ath

LFN-clean-dakreiniging-villa-werkers_edited.jpg
lfn-dakreiniging-roof-model.png

Een betrouwbare en efficiënte bedrijf voor het reinigen van daken

De beste keuze voor het reinigen en onderhouden van daken en dakgoten in

Ath

Kwaliteit en professionaliteit zijn de kenmerken van onze dak- en dakgootreinigingsdienst.

 

We verbeteren regelmatig onze dienstverlening, blijven op de hoogte van technische ontwikkelingen in de sector en stellen onze knowhow ter beschikking voor particulieren en voor bedrijven.

 

Sinds dat wij begonnen zijn met het reinigen van daken en dakgoten is ons doel hetzelfde gebleven: een onberispelijke service bieden en ervoor zorgen dat we het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen nooit bedriegen.

Zie hier veel voorkomende vragen :

Ancre 1
LFN-clean-dakreiniging-villa-dak-zonnepanelen.jpeg

Waarom moet ik mijn dak reinigen ?

4 redenen waarom het reinigen van uw dak belangrijk is in

Ath

Ancre 2

1. Het verlengt de levensduur van uw dakbedekking

Vocht en bacteriën die op uw dak gedijen, zorgen ervoor dat uw dakbedekking verslechterd en een kortere levensduur heeft. Veel huiseigenaren denken dat ze niets kunnen doen aan de zwarte strepen op hun dak. Ze gaan ervan uit dat hun dak volledig vervangen moet worden terwijl hun dak gewoon moet worden schoongemaakt.

 

Wat gebeurt er met uw dak als u ze niet onderhoudt? De staat van uw dak zal gewoon achteruitgaan en poreus beginnen worden. Als u het nog niet wist, vreten algen en mos op termijn alle dakbedekkingen weg.

 

Bel ons of vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan via onz website van zodra u mos op uw dak ziet. Volgens onze ervaring verlengt onze dakreinigingsdienst de levensduur van uw dakpannen tot wel 25 jaar!

2. Het geeft uw dak een gloednieuw uiterlijk

Algen- en mosvlekken op uw dak zijn niet alleen schadelijk, ze zien er ook lelijk uit. Dit geldt vooral als uw dakbedekking een ​​lichte kleur heeft. Laat je huis er niet vreselijk of achtergelaten uitzien en contacteer ons om uw dak volledig te ontmossen en te reinigen.

 

Onze dakreinigingsdienst geeft uw huis een geheel nieuwe uitstraling. Onze LFN dakreiniging - professionals zullen ervoor zorgen dat uw dak zijn oorspronkelijke kleur en schoonheid terugkrijgt.

3. Het voorkomt plagen en onderliggende problemen

Een stapel organische materialen op uw dak maakt het een attractie voor vogels en insecten. Deze dieren gebruiken dit om er een broedplaats van te maken. Niet alleen dat, vogels pikken op het oppervlak van uw dak. Ze beschadigen uw bedekking door krassen en gaten achter te laten.

 

Zodra vocht en water uw huis binnenkomen via deze beschadigde dakpannen, zal ook het interieur van uw huis worden aangetast. Schimmel die op uw dak gedijt, verspreidt zich in uw huis en veroorzaakt allergieën en andere gezondheidsproblemen.

 

Ook binnenschimmel vernietigt uw houten meubels. Wanneer dit gaat rotten, trekt dit weer insecten zoals kakkerlakken en kevers aan.

Voorkom al deze onderliggende problemen door tijdig uw dak te laten reinigen met onze dienst.

4. Het geeft u een voordeel bij energiebesparing

Merkt u stijgende energierekeningen en temperaturen in uw huis? Daken moeten normaal gesproken de zonnestralen kunnen weerkaatsen. Algengroei of misopstapeling op uw dak verstoort echter deze belangrijke functie.

 

Zoals we eerder hebben vermeld, voeden algen en mos zich van uw dakbedekking en verminderen deze zijn effectiviteit. De meeste huiseigenaren beseffen het niet, maar het organische materiaal dat op hun dak ophoopt is de reden waarom een energierekening nog meer kan stijgen.

 

Een grondige dakreiniging met LFN Clean - dakreiniging verhoogt de zonnereflectie van een dak. U kunt er zeker van zijn dat uw gezin zich comfortabeler zal voelen en van hogere besparingen zal genieten.

Image de Obby Rh

Wanneer moet ik mijn dak laten reinigen ?

Haal er het meeste voordeel uit door uw dak regelmatig en visueel te controleren in

Ath

Ancre 3
Image de milan degraeve

Een goed onderhouden dak blijft duren !

Nu u de voordelen van dakreiniging voor uw huis kent, vraagt ​​u zich misschien af ​​of uw dak aan een reiniging of ontmossing toe is.

 

U hoeft uw dak alleen visueel te inspecteren om te weten of het tijd is voor een onderhoud. Indien u mosgroei, zwarte strepen, bladeren, takken of ander vuil ziet, is het misschien tijd om onze dakreinigers langs te laten komen. Zelfs vogels op uw dak kunnen een sein zijn dat deze aan een onderhoud toe is. Neem gerust contact op of vraag hier achter een gratis offerte.

 

Het is aangeraden om de 6 of 7 jaar, na de winter, grondig uw dak te laten reinigen. Als u echter een relatief nieuw dakbedekking heeft, of indien u recent al een grondige dakreiniging heeft laten uitvoeren, raden wij dan aan om deze om de 2 jaren te laten onderhouden en te laten behandelen (lees ook: hoe gaan wij te werk?). Een goed onderhouden dak verlengt namens zijn levensduur met 25 jaar!

 

Het onderhoud van uw dakbedekking kunt u ook het best tijdens de zomermaanden laten uitvoeren. Dit geeft uw dak voldoende zonneschijn krijgt na onze tussenkomst en zorgt er vooral voor dat uw dakoppervlak droog en veiliger beloopbaar is voor ons. 

lfn-clean-roof-cleaning-how-we-work_edited.png

Hoe gaan wij te werk ?

Wij garanderen een echte vakmanschap in

Ath

Ancre 4

Als expert in het reinigen van daken moeten wij de juist balans vinden tussen het grondig reinigen van daken en het schadeloos te werk te gaan. Daarvoor gebruiken wij over het algemeen hoge druk reinigers. De temperatuur van het water en het product om uw dak te onderhouden hangen echter af van het aard van de bedekking en de staat van uw dak. Verder gebruiken wij uiteraard gespecialiseerde ladders dat precies voor onze type taak werden gemaakt. Uiteraard zijn wij ook volledig uitgerust voor het veilig reinigen van daken: veiligheidsschoenen, werkkleren, enz. Uiteindelijk vermijden wij ook in de winter op daken te werken doordat het meestal te koud of te gevaarlijk wordt voor onze specialisten.

Wat gebruiken wij voor het reinigen van daken in

Ath

Koud water Kärcher

Met onze professionele koud water Kärcher van 180 bar met een debiet van 650 liter per uur kunnen wij uw dak zonder risico op infiltratie of beschadiging reinigen. Dit is net genoeg om een laag vuil, algen en korstmossen te verwijderen.

lfn-clean-dakreiniging-dibo-hoge-druk-warm-wasser.webp

Stoomreiniger

Voor kwetsbare daken gebruiken wij onze professionele stoomreiniger dat geregeld kan worden tussen de 30°C tot en met 120°C. De druk kan evenals geregeld worden vanaf 30 bar tot maar liefst 1000 bar om hardnekkige vlekken en diepe wortels van kostmossen te verwijderen.

Welke specifieke behandelingen kunnen wij aanbieden ?

fungicide-lfn-clean-dakreiniging.jpg

Fungicide

Een antischuimbehandeling wordt aangebracht op uw bedekking na het reinigen van uw dak. Dit voorkomt het snel terugkomen van mos, algen, enzovoort door vochtigheid.

traitement-hydrofuge-1.jpg

Waterafstondheid

Om blijvende vocht te voorkomen brengen wij een waterafstotend laag aan op uw bedekking. Op deze manier vermijdt u elk jaar uw dak te moeten laten ontmossen.

lfn-demoussage-de-toiture-peinture-toiture-ardoise-synthetique.jpg

Coating

Om tegels en dakpannen te beschermen tegen verkleuring is het aangeraden een laag coating aan te brengen. Deze kan transparant alsook gekleurd zijn, afhankelijk van de kleur van uw bedekking.

Image de Jack Price-Burns

Hoeveel kost een dakreiniging ?

Tussen de 5 tot 15€/m2* in

Ath

Ancre 5
lfn-roofcleaning-drawing-home-roof-design-vector-22048505_edited.jpg

*Niet alle daken zijn te vergelijken

Wat zal een dakreiniging mij kosten?

Met trots bieden we klanten in de regio een hoogwaardige mosverwijderings- en dakreinigingsdienst. Onze klanten werken graag met ons samen en velen van hen komen bij ons terug voor een onderhoudscontract te starten en worden dan onze vaste klant. Elke klant is echter uniek bij ons omdat zijn dak dit ook is.

 

Inderdaad, de grootte van het dak, het aard van de dekking en de staat van deze laatste zullen het bedrag van de prijs doen variëren.

U heeft het wellicht begrepen, uw offerte wordt op maat gemaakt om onaangename verrassingen te voorkomen. Met LFN Clean - dakreinigingen bent u zeker van onberispelijk werk tegen de juiste prijs!

Wilt een prijsofferte ontvangen of een prijsopgave voor het reinigen van uw dak of uw dakgoten ? Vul ons offerte-formulier in en een expert van LFN-dakreiniging zal spoedig met u contact opnemen.

Van 10 tot 15€ per m2

VOOR een grondige reiniging van uw dak

Wanneer er een opstapeling is van mos kan het zijn dat de bedekking van uw dak schade heeft toegelopen. Bij het grondig reinigen van uw dak kijken we eventuele schade na en gebruiken wij "zwaardere" apparatuur om uw dak professioneel te reinigen (lees ook: "hoe gaan wij te werk?". Dit omvat een 'all-in' formule waarbij wij uw dak volledig ontmossen, uw dakgoten en andere afvoerkanalen volledig schoonmaken en behandelen wij uw volledige dak met een waterafstotend en antischuimproduct (antimos). Na een grondige reiniging is het aangeraden om regelmatig een snelle en efficiënte reiniging van uw dak uit te voeren dat u op langere termijn goedkoper zal uitkomen!

lfn-dakreiniging-enrique-lafertin-baas-werkt-zelf-mee.jpg

Van 15 tot 20€ per m2

voor een nieuwe leven aan uw dak te gunnen

Aan deze prijs heeft u een zo goed als nieuwe dakbedekking! Als u voor deze formule kiest zullen onze experts uw dak een splinternieuwe uitzicht geven door deze volledig te verven om zo zijn originele uitstraling opnieuw te vinden. Deze coating is waterafstotend en kan transparant alsook gekleurd zijn, afhankelijk van de kleur van uw bedekking. Bovenop geven wij 10 jaar garantie op onze interventie! Een zekere aanrader!

lfn-demoussage-de-toiture-peinture-toiture-ardoise-synthetique.jpg
lfn-roof-cleaning-dakreiniging-voorbeeld.png

Portfolio

Neem gerust een kijkje naar wat wij doen in

Ath

bottom of page