top of page
lfn-clean-roof-cleaning-how-we-work_edited.png

Hoe gaan wij te werk ?

Wij garanderen een echte vakmanschap

Als expert in het reinigen van daken moeten wij de juist balans vinden tussen het grondig reinigen van daken en het schadeloos te werk te gaan. Daarvoor gebruiken wij over het algemeen hoge druk reinigers. De temperatuur van het water en het product om uw dak te onderhouden hangen echter af van het aard van de bedekking en de staat van uw dak. Verder gebruiken wij uiteraard gespecialiseerde ladders dat precies voor onze type taak werden gemaakt. Uiteraard zijn wij ook volledig uitgerust voor het veilig reinigen van daken: veiligheidsschoenen, werkkleren, enz. Uiteindelijk vermijden wij ook in de winter op daken te werken doordat het meestal te koud of te gevaarlijk wordt voor onze specialisten.

Wat gebruiken wij voor het reinigen van daken

Koud water hogedrukreiniger

Onze professionele koudwater hogedrukreiniger van 30-200 bar met een debiet van 240-1080 l/u gebruikt voor daken zonder risico op infiltratie of schade aan het dak 

lfn-clean-dakreiniging-dibo-hoge-druk-warm-wasser.webp

Stoomreiniger

Voor kwetsbare daken gebruiken wij onze professionele stoomreiniger dat geregeld kan worden tussen de 30°C tot en met 120°C. De druk kan evenals geregeld worden vanaf 30 bar tot maar liefst 1000 bar om hardnekkige vlekken en diepe wortels van kostmossen te verwijderen.

Welke specifieke behandelingen kunnen wij aanbieden ?

fungicide-lfn-clean-dakreiniging.jpg

Anti mos behandeling

Een antischuimbehandeling wordt aangebracht op uw bedekking na het reinigen van uw dak. Dit voorkomt het snel terugkomen van mos, algen, enzovoort door vochtigheid.

traitement-hydrofuge-1.jpg

Waterafstotend

Om blijvende vocht te voorkomen brengen wij een waterafstotend laag aan op uw bedekking. Op deze manier vermijdt u elk jaar uw dak te moeten laten ontmossen.

lfn-demoussage-de-toiture-peinture-toiture-ardoise-synthetique.jpg

Coating

Om dakpannen en leien te beschermen tegen verkleuring is het aangeraden een laag coating aan te brengen. Deze kan transparant alsook gekleurd zijn, afhankelijk van de kleur van uw bedekking.

Image de Michael Jasmund

Portfolio

Neem gerust een kijkje naar wat wij doen

bottom of page