top of page
Image de Jack Price-Burns

Hoeveel kost een dakreiniging ?

Tussen de 5 tot 15€/m2*

LFN-clean-dakreiniging-villa-resultaat.jpeg
lfn-roofcleaning-drawing-home-roof-design-vector-22048505_edited.jpg

*Niet alle daken zijn te vergelijken

Wat zal een dakreiniging mij kosten?

Met trots bieden we klanten in de regio een hoogwaardige mosverwijderings- en dakreinigingsdienst. Onze klanten werken graag met ons samen en velen van hen komen bij ons terug voor een onderhoudscontract te starten en worden dan onze vaste klant. Elke klant is echter uniek bij ons omdat zijn dak dit ook is.

 

Inderdaad, de grootte van het dak, het aard van de dekking en de staat van deze laatste zullen het bedrag van de prijs doen variëren.

U heeft het wellicht begrepen, uw offerte wordt op maat gemaakt om onaangename verrassingen te voorkomen. Met LFN Clean - dakreinigingen bent u zeker van onberispelijk werk tegen de juiste prijs!

Wilt een prijsofferte ontvangen of een prijsopgave voor het reinigen van uw dak of uw dakgoten ? Vul ons offerte-formulier in en een expert van LFN-dakreiniging zal spoedig met u contact opnemen.

Van 10 tot 15€ per m2

VOOR een grondige reiniging van uw dak

Wanneer er een opstapeling is van mos kan het zijn dat de bedekking van uw dak schade heeft toegelopen. Bij het grondig reinigen van uw dak kijken we eventuele schade na en gebruiken wij "zwaardere" apparatuur om uw dak professioneel te reinigen (lees ook: "hoe gaan wij te werk?". Dit omvat een 'all-in' formule waarbij wij uw dak volledig ontmossen, uw dakgoten en andere afvoerkanalen volledig schoonmaken en behandelen wij uw volledige dak met een waterafstotend en antischuimproduct (antimos). Na een grondige reiniging is het aangeraden om regelmatig een snelle en efficiënte reiniging van uw dak uit te voeren dat u op langere termijn goedkoper zal uitkomen!

lfn-dakreiniging-werker-op-dak-achtergrond.jpg

Van 15 tot 20€ per m2

voor een nieuwe leven aan uw dak te gunnen

Aan deze prijs heeft u een zo goed als nieuwe dakbedekking! Als u voor deze formule kiest zullen onze experts uw dak een splinternieuwe uitzicht geven door deze volledig te verven om zo zijn originele uitstraling opnieuw te vinden. Deze coating is waterafstotend en kan transparant alsook gekleurd zijn, afhankelijk van de kleur van uw bedekking. Bovenop geven wij 10 jaar garantie op onze interventie! Een zekere aanrader!

LFN-clean-dakreiniging-villa.jpeg
Image de Michael Jasmund

Portfolio

Neem gerust een kijkje naar wat wij doen

bottom of page