top of page
Image de Waldemar Brandt

ONS VERHAAL

Er was eens ...

Uitgegroeid tot expert in het reinigen van daken

Met de oprichting van LFN Clean in 2019 wilden we een plek voor onszelf maken in de gespecialiseerde schoonmaakdienst. Onze groep reinigt ramen, verwijderd graffiti, maakt schoon na vandalisme, et verfrist terrassen en gevels in heel België. Sinds ons begin is LFN Clean echter blijven groeien en bekend geworden door mond-tot-mondreclame, voornamelijk dankzij ons uitzonderlijke team van mosverwijdering en dakreiniging. Daarom hebben we deze branche verder ontwikkeld door te investeren in ons personeel en een dienst te creëren die gespecialiseerd is in het verwijderen van mos en het reinigen van daken en goten. Vandaag zijn we erg trots op het vermogen van onze mensen om via ons collectieve succes, hun ervaring en hun unieke vaardigheden te kunnen voeden. Elke ochtend trekken onze verschillende teams op pad om particulieren en bedrijven in alle uithoeken van België te helpen.

LFN-clean-dakreiniging-villa-werkers_edited.jpg
LFN-clean-dakreiniging-kasteel-toren-werker.jpeg

Beste dakreinigingsdiensten van het land !

Door de jaren heen hebben we geleerd dat een uitstekende service afhangt van een ervaren en vriendelijk team, wat onze zeer strikte rekruteringsprocedure verklaart. Onze teams van mosverwijderaars en dakreinigers zijn allemaal ervaren en toonaangevend in de sector: ze gebruiken de nieuwste technologie voor dakreinigingen en mosverwijderingen en de beste apparatuur om veilig werk van hoge kwaliteit te garanderen.

Garantie voor een schoon dak dankzij echte vakmanschap

We zijn er absoluut van overtuigd dat onze teams de beste in de branche zijn en we hebben absoluut vertrouwen in elk van onze dienstverleners. LFN Clean realiseert elk van haar projecten op tijd en door het leveren van hoogwaardige mosverwijderings- en dakreinigingsdiensten.

LFN-clean-dakreiniging-villa-bovenaanzicht-werkers.jpeg
LFN-clean-dakreiniging-gebouw-werker.jpeg

Met de nadruk op een excellente service

Met de nadruk op persoonlijke service, concurrerende tarieven en klanttevredenheid, streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen.

Image de Michael Jasmund

Portfolio

Neem gerust een kijkje naar wat wij doen

bottom of page