top of page
LFN-clean-dakreiniging-villa-dak-zonnepanelen.jpeg

Waarom moet ik mijn dak reinigen ?

4 redenen waarom het reinigen van uw dak belangrijk is

1. Het verlengt de levensduur van uw dakbedekking

 

Vocht en bacteriën die op uw dak gedijen, zorgen ervoor dat uw dakbedekking verslechterd en een kortere levensduur heeft. Veel huiseigenaren denken dat ze niets kunnen doen aan de zwarte strepen op hun dak. Ze gaan ervan uit dat hun dak volledig vervangen moet worden terwijl hun dak gewoon moet worden schoongemaakt.

 

Wat gebeurt er met uw dak als u ze niet onderhoudt? De staat van uw dak zal gewoon achteruitgaan en poreus beginnen worden. Als u het nog niet wist, vreten algen en mos op termijn alle dakbedekkingen weg.

 

Bel ons of vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan via onz website van zodra u mos op uw dak ziet. Volgens onze ervaring verlengt onze dakreinigingsdienst de levensduur van uw dakpannen tot wel 25 jaar!

LFN-clean-dakreiniging-villa-luxe-proper.jpeg

2. Het geeft uw dak een gloednieuw uiterlijk

Algen- en mosvlekken op uw dak zijn niet alleen schadelijk, ze zien er ook lelijk uit. Dit geldt vooral als uw dakbedekking een ​​lichte kleur heeft. Laat je huis er niet vreselijk of achtergelaten uitzien en contacteer ons om uw dak volledig te ontmossen en te reinigen.

 

Onze dakreinigingsdienst geeft uw huis een geheel nieuwe uitstraling. Onze LFN dakreiniging - professionals zullen ervoor zorgen dat uw dak zijn oorspronkelijke kleur en schoonheid terugkrijgt.

Image de Dieter de Vroomen

3. Het voorkomt plagen en onderliggende problemen

Een stapel organische materialen op uw dak maakt het een attractie voor vogels en insecten. Deze dieren gebruiken dit om er een broedplaats van te maken. Niet alleen dat, vogels pikken op het oppervlak van uw dak. Ze beschadigen uw bedekking door krassen en gaten achter te laten.

 

Zodra vocht en water uw huis binnenkomen via deze beschadigde dakpannen, zal ook het interieur van uw huis worden aangetast. Schimmel die op uw dak gedijt, verspreidt zich in uw huis en veroorzaakt allergieën en andere gezondheidsproblemen.

 

Ook binnenschimmel vernietigt uw houten meubels. Wanneer dit gaat rotten, trekt dit weer insecten zoals kakkerlakken en kevers aan.

Voorkom al deze onderliggende problemen door tijdig uw dak te laten reinigen met onze dienst.

Image de Wahyu Setiawan

4. Het geeft u een voordeel bij energiebesparing

Merkt u stijgende energierekeningen en temperaturen in uw huis? Daken moeten normaal gesproken de zonnestralen kunnen weerkaatsen. Algengroei of misopstapeling op uw dak verstoort echter deze belangrijke functie.

 

Zoals we eerder hebben vermeld, voeden algen en mos zich van uw dakbedekking en verminderen deze zijn effectiviteit. De meeste huiseigenaren beseffen het niet, maar het organische materiaal dat op hun dak ophoopt is de reden waarom een energierekening nog meer kan stijgen.

 

Een grondige dakreiniging met LFN Clean - dakreiniging verhoogt de zonnereflectie van een dak. U kunt er zeker van zijn dat uw gezin zich comfortabeler zal voelen en van hogere besparingen zal genieten.

Image de Michael Jasmund

Portfolio

Neem gerust een kijkje naar wat wij doen

bottom of page