top of page
Image de Obby Rh

Wanneer moet ik mijn dak laten reinigen ?

Haal er het meeste voordeel uit door uw dak regelmatig visueel te controleren

LFN-clean-dakreiniging-veranda-vuil-werker.jpeg

Een goed onderhouden dak blijft duren !

Nu u de voordelen van dakreiniging voor uw huis kent, vraagt ​​u zich misschien af ​​of uw dak aan een reiniging of ontmossing toe is.

 

U hoeft uw dak alleen visueel te inspecteren om te weten of het tijd is voor een onderhoud. Indien u mosgroei, zwarte strepen, bladeren, takken of ander vuil ziet, is het misschien tijd om onze dakreinigers langs te laten komen. Zelfs vogels op uw dak kunnen een sein zijn dat deze aan een onderhoud toe is. Neem gerust contact op of vraag hier achter een gratis offerte.

 

Het is aangeraden om de 6 of 7 jaar, na de winter, grondig uw dak te laten reinigen. Als u echter een relatief nieuw dakbedekking heeft, of indien u recent al een grondige dakreiniging heeft laten uitvoeren, raden wij dan aan om deze om de 2 jaren te laten onderhouden en te laten behandelen (lees ook: hoe gaan wij te werk?). Een goed onderhouden dak verlengt namens zijn levensduur met 25 jaar!

 

Het onderhoud van uw dakbedekking kunt u ook het best tijdens de zomermaanden laten uitvoeren. Dit geeft uw dak voldoende zonneschijn krijgt na onze tussenkomst en zorgt er vooral voor dat uw dakoppervlak droog en veiliger beloopbaar is voor ons. 

Image de Michael Jasmund

Portfolio

Neem gerust een kijkje naar wat wij doen

bottom of page